Летів і зник

Летів і зник

Літак авіакомпанії «Іджипт Ейр» (EgyptAir), який прямував із Парижа до Каїра з 66 людьми на борту, вночі 19 травня після трьох з половиною годин польоту зник з екранів радарів. Про це авіакомпанія повідомила на своїй сторінці в мережі мікроблогів «Твіттер». Літак вирушив зі столиці Франції о 23:09 за місцевим часом (опівночі за Києвом) і перестав виходити на зв’язок безпосередньо перед входом до єгипетського повітряного простору.

Думай, Мадуро!

Думай, Мадуро!

Венесуела вже майже тиждень потопає у протестах за відставку президента Ніколаса Мадуро. Мадуро ще на 60 днів до загальних 120 продовжив дію надзвичайного стану в економіці країни та дію своїх розширених повноважень. Після того парламентарії Венесуели визнали таке рішення антиконституційним.

Під захистом великих

Під захистом великих

Чорногорія і НАТО вчора підписали угоду про приєднання цієї маленької балканської країни до Альянсу. Відтак Чорногорія стане 29-м членом організації. Прем’єр-міністр Міло Джуканович поставив свій підпис під угодою в Брюсселі, де вчора і сьогодні відбувається дводенне засідання міністрів закордонних справ НАТО.

Всі статті рубрики