Травень, труд, протести...

Травень, труд, протести...

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У Парижі відбулися сутички з поліцією під час масової демонстрації протесту проти реформи трудового законодавства, яка передбачає, зокрема, спрощення процедури найму та звільнення працівників, повідомляє «Євроньюз».

Піде газ повз Росію

Піде газ повз Росію

У Греції у вівторок дали офіційний старт зведенню газогону до Європи в обхід Росії, котрий повинен збільшити енергетичну безпеку Європи, повідомляє «Євроньюс». На церемонії в Салоніках були присутні представники південноєвропейських країн, що залучені до проекту, зокрема, комісар ЄС iз питань енергетичного союзу Марош Шевчович та прем’єр Греції Алексіс Ціпрас, а також делегації зі США та Єврокомісії.

Вигідніше від наркотиків

Вигідніше від наркотиків

Лише за минулий рік контрабандисти, які займаються нелегальним перевезенням біженців до Європи, заробили на шукачах притулку близько 5-6 мільярдів доларів США. Такого висновку дійшли міжнародні поліцейські організації Інтерпол та Європол, які у вівторок оприлюднили спільну доповідь.

«Шипучка» з аптеки

«Шипучка» з аптеки

Цього місяця виповнюється 130 років з часу винаходу «Кока-коли», вже легендарного напою, який продається у більш ніж 200 країнах світу і бренд якого розпізнає 90% людства. Рецепт напою розробив у травні 1886 року американський аптекар iз міста Атланта, штат Джорджия, Джон Стіт Пембертон.

Всі статті рубрики