Від сусіда не втечеш

Від сусіда не втечеш

Президенти Вірменії Серж Сарґсян та Азербайджану Ільгам Алієв підтвердили наміри припинити вогонь у Нагірному Карабаху й іти до мирного вирішення конфлікту, повідомляє «Радіо «Свобода».

Гармонія на воді

Гармонія на воді

Гігантський круїзний лайнер світу Harmony of the Seas («Гармонія морів») вирушив у перше плавання з судноверфі французького міста Сен-Назеер, де його збудували, до англійського порту Саутгемптон. Там він забере пасажирів і вирушить у перший круїз Середземним морем.

Грім небесний

Грім небесний

У Бангладеш розпочався сезон тропічних мусонів, який супроводжується сильними грозами. Лише за чотири дні від влучання блискавок у цій країні загинули 65 осіб. Найбільше життів стихія забрала минулої середи — 34, у четвер — 21, у суботу — сім, у неділю — три.

Апетитна «Альонка»

Апетитна «Альонка»

Мешканка російського міста Чита 50-річна Олена Анісіна подала судовий позов до московської кондитерської фабрики «Красний октябрь» iз вимогою відшкодувати їй три мільйони доларів за нібито безправне використання зображення її обличчя на серії шоколадних i кондитерських виробів марки «Альонка».

Історія з «підземки»

Історія з «підземки»

Під час будівництва нової гілки метрополітену в італійській столиці було знайдено римські військові бараки другого століття нашої ери. Як повідомляє «Євроньюз», археологічне відкриття епохи імператора Адріана на глибині дев’ять метрів назвали приголомшливим.

Всі статті рубрики