Біженці обвалили рейтинг

Біженці обвалили рейтинг

Австрію різко хитнуло праворуч, констатує «Євроньюс». У неділю в першому турі президентських виборів із значним відривом переміг кандидат від ультраправої «Партії свободи» Норберт Гофер, який набрав 36,4% голосів. Це ще без урахування голосів поштою.

Малайзійський літак над Донбасом «збили» ще раз

Малайзійський літак над Донбасом  «збили» ще раз

Британські телеканал Бі-Бі-Сі та бульварна газета «Дейлі Мейл» анонсували фільм про версії катастрофи малайзійського «Боїнга» над Донбасом улітку 2014 року, коли загинули 298 осіб. У поширеному анонсі фільму, який демоструватимуть на Бі-Бі-Сі на початку травня, зазначено, що, незважаючи на позицію офіційних органів про причетність проросійських сепаратистів до збиття літака, незважаючи на незаперечні факти наявності в тілах кількох загиблих уламків від російської ракети «Бук», деякі теорії вказують, що за катастрофою літака можуть стояти український уряд та «навіть ЦРУ».

Яйця проти олігархів

Яйця проти олігархів

Недільна багатотисячна акція протесту в центрі Кишинева, учасники якої вимагали проведення конституційного референдуму, позачергових президентських і парламентських виборів у Молдові та відставки уряду, призвела до сутичок між мітингувальниками та поліцією. У поліцейських летіли яйця та каміння з бруківки.

Всі статті рубрики