Долі, розщеплені на атоми

Долі, розщеплені на атоми

Світлана Усенко, телеведуча та автор сценарію нового фільму «Розщеплені на атоми», знімаючи стрічку, прагнула одного: аби наш соціум став уважнішим до тих, кого безпосередньо торкнулася ця біда. Цього разу авторка не запрошувала в кадр ні політиків, ні вчених — надала слово тим, хто найбільше постраждав від катастрофи.

Естетично красива реальність

Естетично красива реальність

Фільм — «жива вода», припис кінематографічного лікаря при відсутності натхнення і захопленості своєю справою. Байопік «Життя» Антона Корбейна розповідає про двох молодих людей — американського актора Джеймса Діна та фотографа Денніса Стока.

Підтримай піаніста

Підтримай піаніста

Всеукраїнський конкурс молодих піаністів пам’яті Володимира Горовиця може припинити своє існування. Причина — нестабільна ситуація в Україні та недофінансування. «Подію вже двічі переносили, і це стало негативним фактором для його подальшого існування», — зазначають представники ВО «Платформа громадських iніціатив», котрі виступили організаторами кампанії проти закриття конкурсу.

Марлен «Австрiя»

Марлен «Австрiя»

Упродовж п’яти днів проходив в Україні п’ятий «Тиждень австрійського кіно». Завітала «Австрія» до Києва, Дніпропетровська, Харкова, Одеси та Чернівців. Організатори фестивалю — Австрійський культурний форум і компанія «Артхаус Трафік».

Всі статті рубрики