НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кінець реформам

Кінець реформам

«Новий» склад Кабміну, яким би він не був у своєму остаточному варіанті, має одну суттєву ваду: його вже не назвеш реформаторським. Складно застосувати таке визначення до групи людей, які міцно засіли у виконавчій владі і чиї досягнення «не тягнуть» на дії новаторів.

Слідкуйте за руками Хомутинніка

Слідкуйте за руками Хомутинніка

Наслідки «прем’єріади-2016» ми відчуємо досить скоро. Не надто райдужне майбутнє нового уряду забезпечує його не надто чесне народження. Коаліція, котрої не існує, проголосувала за Кабмін, який відразу набув чинності, хоча, за Конституцією, все мало б статися навпаки: спочатку — формування більшості, а відтак — її пропозиції відносно персонального складу уряду.

Ніхто не любить Раду

Ніхто не любить Раду

Соціологічна група «Рейтинг» оприлюднила свіжі соціологічні дані, вельми невтішні для головних фігурантів. Так, діяльність Президента Петра Порошенка повністю підтримують лише 2% українців, ще 15% підтримують її частково. 32% скоріше не схвалюють роботу глави держави, а 43% не схвалюють її категорично. 8% опитаних не визначилися з відповіддю.

Партизани актуальні

Партизани актуальні

Виповнився рік із моменту ухвалення українським парламентом чотирьох законів, що склали так званий «декомунізаційний пакет». Йдеться про закони №2538-1 «Про правовий статус та вшанування пам’яті борців за незалежність України у ХХ столітті», №2558 «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки», №2539 «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939—1945 років» та №2540 «Про доступ до архівів репресивних органів комуністичного тоталітарного режиму 1917—1991 років».

Всі статті рубрики