Овації Рожевій пані

Овації  Рожевій пані

Традиційно до Міжнародного дня театру указом Президента України були відзначені державними нагородами діячі культури, почесні звання та ордени отримали відомі театралам, зокрема, Ірма Вітовська, Наталія Сумська, Валерій Войтенко, Лілія Гревцова, Котянтин Дубінін, Володимир Кожухар, Станіслав Колокольніков, Олег Комаров, Дмитро Кузьмін, Федір Ольховський.

У променях Кім Ір Сена

У променях Кім Ір Сена

На 13-му Міжнародному фестивалі документального кіно про права людини Docudays UA, що в ці дні проходить у Києві, представлено 93 кінострічки із 43 країн світу. Покази і насичена програма лекцій і майстер-класів до 1 квітня відбуватимуться в Будинку кіно, у кінотеатрах «Київ» та «Кінопанорама». Вхід на сеанси післяобідньої пори — майже символічні 20 гривень.

І на тім рушникові...

І на тім рушникові...

Славетному співакові, народному артисту України, улюбленцю шанувальників української пісні Олександру Михайловичу Таранцю днями виповнилося б 90 років. Дата ювілейна. Однак не всі згадають цього славетного виконавця «Пісні про рушник» і ще понад тисячі пісень.

Талант проти політики

Талант проти політики

В український кінопрокат впевненим кроком ввійшов дух голлівудського сценариста середини 90-х Далтона Трамбо. Зустріч із ним для глядачів зрежисував Джей Роучер, створивши біографічний фільм «Трамбо», в якому вже покійного сценариста зіграв Брайан Кренстон.

Всі статті рубрики