Вітчизна — ось і альфа, і омега!

Вітчизна — ось і альфа, і омега!

Чимало шансів в історії нашої держави, які могли б докорінно змінити долю України — були втрачені та змарновані через історичнi обставини, й відкинули на десятиліття, а то й століття утворення незалежної країни. Згадаймо хоча б історичну «Велику Злуку» 22 січня 1919 року на Софійському майдані в Києві, коли було оголошено універсал про об’єднання УНР і ЗУНР у соборну Україну.

Одеса не їздить, Одеса стоїть

Одеса не їздить, Одеса стоїть

Днями біля Господарського суду Одеської області підприємці на кілька годин перекрили дорогу, намагаючись звернути увагу влади на проблему знищення малого бізнесу. В рамках протесту одесити ходили по пішохідному переходу і скандували: «Мерія вбиває ринки».

Темно не буде

Темно не буде

Поки що лише на першому енергоблоці Південноукраїнської АЕС цілком завершено всі ремонтні роботи і він може працювати на повну потужність. Та, попри всі чутки, ніяких відключень електроенергії в населених пунктах півдня України поки що не планується.

Жінка-мЕнтол

Жінка-мЕнтол

Чи сподіваються батьки, чия дитина починає свій шлях із пробірки, що вона буде талановитою, гарною, успішною? Круті Парекх, яка народилася в Бірмі 32 роки тому саме таким чином, сьогодні довела свою геніальність усьому світу. Др. Круті Парекх — знаменитість, яку запрошують до себе багаті та успішні компанії, аби вона провела на їхніх корпоративах мотиваційні лекції.

Всі статті рубрики