Далі — більше?

Далі — більше?

Колись, за часів своїх виступів у німецькій «Баварії», ветеран національної збірної України Анатолій Тимощук говорив, що, прагнучи неможливого, отримуєш максимум. Високі здобутки, яких досяг у спорті найдосвідченіший гравець синьо-жовтої команди, без сумніву, свiдчать про дієвість такого мотиваційного підходу.

І на поразках вчаться

І на поразках вчаться

Для того, аби погодитися грати кубковий поєдинок без половини своїх ключових виконавців, потрібно мати неабияку впевненість у власних силах. А ще для цього має бути хороший «гандикап» після першого поєдинку, довга лава запасних та надто напружений ігровий графік, для реалізація якого необхідно робити деякі переноси.

Угорський «делікатес»

Угорський «делікатес»

Напевно, трохи інакше, ніж розгромне фіаско з різницею в 13 м’ячів, уявлялося гандболістам «Мотора» та їхнім уболівальникам завершення «лігочемпіонського» сезону-2015/2016. Після домашньої поразки «Веспрему» (24:29) мало хто сподівався, що в Угорщині підопічним Миколи Степанця вдасться перевернути все з ніг на голову й відправити фіналіста минулого розіграшу за борт турніру.

Справа одного «актора»

Справа одного «актора»

Однією з головних дійових осіб на церемонії презентації хокейної екстра-ліги, що пройшла напередодні старту поточного сезону, був власник «Донбасу» Борис Колесников. Тоді, після двох років перерви, його команда знову поверталася в чемпіонат України, в якому «червоно-чорні» тривалий час були домінуючою силою.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики