Серце — не камінь

Серце — не камінь

Рецепт великих здобутків у біатлоні доволі простий. І новий наставник жіночої збірної України словенець Урош Велепец його добре знає: «Щоб бути на п’єдесталі чемпіонату світу, потрібно чисто стріляти». Лідеру нашої чоловічої команди Сергію Семенову двічі на «мундіалі» в Холменколлені вдалося відстрілятися на «нуль».

І «золото» — на додачу

І «золото» — на додачу

Українські борці ніколи не пасли задніх на кольоровому килимі. Проте в минулі роки могло здатися, що хлопці недопрацьовують. Особливо це відчувалося в діях вітчизняних «вільників», головному наставнику яких доводилося час від часу критикувати своїх підопічних. Утім підсумками чемпіонату Європи, який у неділю завершився в Ризі, Руслан Савлохов, думається, може бути задоволений.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Бережіться Зозулі

Бережіться Зозулі

«Шахтар» заповзято й упевнено розпочав весняну частину сезону: успішна дуель iз «Шальке» в 1/16 фіналу Ліги Європи, впевнений початок двораундового протистояння з «Андерлехтом» у наступному раунді єврокубка, подвійний розгром «Ворскли» — в Кубку та першому після поновлення ЧУ турі — на національній арені.

Всі статті рубрики