А Білл таки найбагатший…

А Білл таки найбагатший…

Співзасновник компанії «Mайкрософт» Білл Гейтс 17-й раз очолив список найбагатших людей планети за версією американського журналу «Форбс». Американське видання оцінило статки Гейтса у 75 мільярдів доларів, що на 4,2 млрд. менше, ніж минулого року.

Миру мало, а борців за мир багато

Миру мало, а борців за мир багато

Першого березня сплив термін подачі заявок на висунення кандидатів на Нобелівську премію миру 2016 року. На інтернет-сторінці Нобелівського комітету повідомляється, що цьогорічна кількість претендентів на премію миру є найбільшою в історії нагород — 376 кандидатів. 228 iз них є фізичними особами, а 148 — організаціями. Попередній рекорд кількості претендентів на премію миру було встановлено 2014 року — 278 кандидатів.

Небесні довгожителі

Небесні довгожителі

Міжнародний екіпаж космічного корабля «Союз ТМА-18М» у складі росіян Сергія Волкова і Михайла Корнієнка, а також американця Скотта Келлі успішно приземлився на території Казахстану, повідомляє «Інтерфакс». Космонавтів уже оглянули медики. Це був перший в історії Міжнародної космічної станції політ тривалістю 340 днів, тобто майже рік.

Всі статті рубрики