Двері відчинено, але вхід заборонено

Двері відчинено, але вхід заборонено

Грузія може не розраховувати на отримання під час саміту НАТО у Польщі плану дій з набуття членства в Альянсі, дав зрозуміти представник генсека НАТО у справах Кавказу та Центральної Азії Джеймс Аппатурай. Про це повідомляє «Радіо «Свобода» з посиланням на слова Аппатурая в інтерв’ю грузинському громадському телебаченню ГПБ.

Смерть на рейках

Смерть на рейках

Учора о сьомій ранку за місцевим часом неподалік від курортного міста Бад-Айблінґ у Баварії, що приблизно за 60 кілометрів на південний схід від Мюнхена, сталося лобове зіткнення двох регіональних пасажирських потягів. Німецькі ЗМІ повідомляють, що один із потягів при цьому зійшов iз рейок, а кілька його вагонів перевернулися.

Куди їдуть наші гроші?

Куди їдуть наші гроші?

У 2015 році гості з України скупилися в сусідньому Підкарпатському воєводстві Польщі на суму два мільярди злотих, тобто залишили у місцевих крамницях 454 мільйони євро. Це майже удвічі більше, ніж позаторік, повідомляє сайт Польського телебачення.

Самба проти вірусу Зіка

Самба проти вірусу Зіка

Дні славетного карнавалу в Ріо від минулої п’ятниці до вчорашнього дня минули як одна мить. Люди веселилися на вулицях міст ще й до сьогоднішнього дня. Попри загрозу підхопити вірус Зіка, на карнавал зібралися близько мільйона бразильців та закордонних гостей.

Всі статті рубрики