Стабільність нестабільності

Стабільність нестабільності

Згідно з новим щорічним випуском «Індексу економічної свободи у світі», Україна посіла 162-ге місце. Цю ж сходинку вона обіймала і роком раніше. Наша країна набрала 46,8 зі 100 можливих балів. Повний список країн оприлюднено на сайті дослідницької організації Heritage Foundation учора.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Перегони до Білого дому

Перегони до Білого дому

Учора в США розпочалися так звані праймеріз, тобто перший етап висунення кандидатів на листопадових президентських виборах від двох провідних партій Америки — Республіканської і Демократичної. Попередні вибори відбуваються почергово по штатах і розпочалися вчора з одного з найменших у США — Айови. Та маленький — не означає занедбаний.

Сезон «полювання» на беззахисних

Сезон «полювання» на беззахисних

Понад 10 тисяч дітей-мігрантів могли зникнути, прибувши до Європи протягом останніх двох років, повідомила поліцейська служба ЄС «Європол». За її даними, тисячі вразливих і беззахисних неповнолітніх зникли після реєстрації в державних органах. Дітей та молодь можуть експлуатувати кримінальні угруповання, наприклад, для вуличного жебракування, сексуального чи трудового невільництва.

Всі статті рубрики