Дикуни ХХІ століття

Дикуни ХХІ століття

В Іраку ісламісти зруйнували одну з найдавніших християнських святинь — монастир Святого Еліаса (Іллі) та церкву при ньому в місті Мосул, повідомляє «Євроньюс». Датою його створення вважають VI сторіччя, протягом багатьох років монастир був фактично покинутий.

Все нижче, і нижче, і нижче...

Все нижче, і нижче, і нижче...

Учора на торгах на Московській біржі курс рубля щодо долара за якісь дві години понизився майже на п’ять рублів — до 85,99 рубля. Євро також виріс на п’ять рублів — до 93,7 рубля. Все це відбувається на тлі падіння ціни на нафту марки Brent, яка вчора опустилася до 27,72 долара за барель.

Червоненька квіточка

Червоненька квіточка

Космонавти, які несуть службу на Міжнародній космічній станції, пішли слідами героя фільму «Марсіанин» режисера Рідлі Скотта і також виростили рослинку. І диво сталося — на орбітальній станції розквітла скромна земна квіточка майорець.

Вихід із кризи в нову кризу

Вихід із кризи в нову кризу

У Кишиневі в день голосування кандидатури нового глави уряду перед парламентом зібралися кілька тисяч протестувальників, як представників проєвропейського шляху розвитку країни, так і прибічників союзу з Росією. Після відносно мирного початку акції протестувальники увечері увірвалися до будівлі парламенту, вимагаючи в депутатів скасувати призначення нового прем’єр-міністра країни...

Всі статті рубрики