Буремне Різдво

Буремне Різдво

Майже по всьому світу католицьке Різдво цьогоріч відзначали за винятково теплої погоди. Зі снігом святкували лише в одній столиці світу — ісландському Рейк’явіку. Решта столиць, разом із зазвичай холодними Гельсінкі, Москвою, Стокгольмом чи Осло, відзначали «біле Різдво» без снігу. В деяких країнах серед зими заквітли вишні та сакури, а в Польщі народ... пішов до лісу по гриби. З-під землі випнулися опеньки, маслюки та дощовики. А подекуди погода завдала серйозних проблем, які спричинили навіть загибель людей...

Чистилище на шляху до ЄС

Чистилище на шляху до ЄС

Антикорупційна поліція Сербії на другий день Різдва провела найбільшу з часу розпаду Югославії операцію і заарештувала приблизно 80 колишніх і чинних високопосадовців, включно з колишніми міністрами, повідомляє сербська газета «Бліц».

Надприбуткові війни

Надприбуткові війни

Кінокомпанія «Уолт Дісней» повідомила, що фільм «Зоряні війни: пробудження сили» зібрав за 12 днів прокату один мільярд доларів. У компанії додають, що це рекорд для кіноіндустрії. Цю позначку стрічка перетнула в неділю. До того «рекордсменом» з фінансових зборів був фільм «Світ Юрського періоду», який у червні зібрав таку ж суму, але за 13 днів. Водночас цей фільм мав великі касові збори у Китаї, тоді як «Зоряні війни: пробудження сили» у Китаї не показуватимуть до 9 січня.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики