Чи можна прожити без грошей?

Чи можна прожити без грошей?

Скидається на те, що найбільш «безготівкова» країна світу — Швеція — у найближчі десять років стане першим на планеті всеелектронним безготівковим суспільством, повідомляє «Євроньюс». Гроші як такі, у фізичному вигляді, дедалі менше використовуються в повсякденному житті.

«Він був політиком майбутнього»

«Він був політиком майбутнього»

«Незалежність, солідарність, безпека. Лех Качинський та Центральна і Східна Європа» — така назва конференції, яка відбулася позавчора у президентському палаці у Варшаві. Серед учасників конференції були президент Польщі Анджей Дуда, президент Естонії Тоомас Гендрік Ільвес, колишній президент Литви Вальдас Адамкус, екс-президент Чехії Вацлав Клаус, колишній президент Грузії, а тепер глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі та екс-президент Румунії Траян Басеску.

Космічне «таксі»

Космічне «таксі»

Ракета-носій Falcon 9, яка належить приватній фірмі SpaceX, стартувала в понеділок увечері за місцевим часом з космодрому Канаверал у штаті Флорида і через кільканадцять хвилин польоту вперше в історії безпроблемно приземлилася у тому ж місці.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики