Не сам удома — і в цирку

22.12.2015
Не сам удома — і в цирку

Артисти цирку «Кобзов» підготували для глядачів оригінальне новорічне дійство. (з сайта kobzov.ua.)

Для тих, у кого Новий рік асоціюється не лише з мандаринами та ялинкою, а і з кмітливим хлопчиком Кевіном із відомого фільму, цирк «Кобзов» у столиці підготував шоу «Один удома». Дійство побудоване на сповненому цікавих пригод та несподіванок сюжеті, який доповнюють спецефекти — від них у захваті не лише діти, а й дорослі. Вітчизняний цирк «Кобзов» внесений у Національну книгу рекордів як найбільший цирк України, тож видовищ вистачатиме.

Глядач побачить більше ста артистів в яскравих костюмах iз веселими та захопливими номерами, клоунів, екзотичних тварин. Шоу проходитиме на кількох тисячах квадратних метрах. До речі, обладнання для постановки важить 310 тонн — це, для порівняння, приблизна маса одинадцяти київських автобусів без пасажирів.

У новорічній програмі «Кобзова» глядач вперше побачить ноу-хау «Тесла-шоу». Його створили, звертаючись до розробок генія фізики Миколи Тесли. Дійство відбуватиметься з використанням електричної дуги. На арені щоразу встановлюватимуть спеціальне обладнання, розповіли «УМ» організатори шоу.

Циркова вистава має інтерактивний характер, тобто присутні будуть не лише глядачами, а й можуть стати її учасниками. Впродовж програми «Один удома» всі охочі гратимуть у сніжки, а також проганятимуть грабіжників разом із головним героєм. Малюки зможуть потиснути руку Феї чи лапу дресированому песику. Будуть ельфи, Снігова Королева й багато інших казкових персонажів. Звісно, буде і Санта-Клаус. Він залишить усім дітям, яким купили квитки, солодкі подарунки.

Над постановкою новорічного дійства працювали Олександр Лещенко, який був головним хореографом телевізійного проекту «Суперзірка» та другого сезону шоу «Майданс», Олег Капустін та Тетяна Кобзова. Як казав засновник Цирку, Заслужений працівник культури України Микола Кобзов: «цирк об’єднує, возвеличує та надихає вірою в надможливе». Усе це і намагаються подарувати відвідувачам актори та організатори новорічного шоу «Один вдома». До речі, у цирку «Кобзов» 3000 місць для глядачів, які майже не бувають порожні. Тож цієї зими Кевін у Києві точно не залишиться «сам удома».

Циркове шоу показуватимуть щодня по кілька вистав із 23 грудня по 10 січня біля ТРЦ Skymall. Біля торговельного центру також можна відвідати, за додаткову платню, кімнату сміху, тераріум, де понад три десятка плазунів та рептилій, а також виставки з трансформерами і динозаврами у натуральну величину.