Формула двох «П»

Формула двох «П»

Сьогодні Верховна Рада розглядатиме звіт уряду, а відтак або ухвалить рішення про відставку Кабміну Яценюка, або — навпаки — пролонгує його повноваження. Напередодні нардеп з Блоку Порошенка Олег Барна підготував проект постанови про відставку уряду, а спікер ВР Володимир Гройсман висловив упевненість у тому, що оновлення його складу обов’язково має відбутися.

Не такий страшний Єльченко, як його малюють

Не такий страшний Єльченко, як його малюють

Днями простори українського iнтернету збурила новина про те, що Президент Петро Порошенко своїм указом відкликав iз посади постійного представника України при ООН Юрія Сергєєва, який продемонстрував неабиякий професіоналізм і політичну мудрість, відстоюючи інтереси держави на міжнародному рівні, особливо в протистоянні з Росією.

Конкурс чиновницьких талантів

Конкурс чиновницьких талантів

Однією з важливих подій вчорашнього пленарного засідання ВР стало ухвалення закону про державну службу. За документ №2490 проголосував 261 нардеп. Віднині будь-яке призначення чиновника на держслужбу відбуватиметься винятково через конкурс.

Утоптані в «шоколад»

Утоптані в «шоколад»

Дві години тривала зустріч представників моніторингової місії ОБСЄ у стінах слідчого ізолятора з ув’язненим вінницьким активістом Майдану Юрієм Павленком (Хортом). Нагадаємо, що восьмого грудня минув рік , як майданівця позбавили волі за обвинуваченнями в організації масових заворушень та «захопленні» Вінницької ОДА 6 грудня 2014 року, хоча всі переконані, що головним «гріхом» Хорта є розірваний під час штурму адмінбудівлі портрет Петра Порошенка.

Всі статті рубрики