Із вірою та надією

Із вірою та надією

Теплий та майже безсніжний характер перебігу української зими дозволяє колективам вітчизняного елітного дивізіону без особливих проблем проводити в грудні матчі ЧУ. Заключний тур «осінньої» частини нинішньої національної першості мав статус перенесеного.

Ідеальний «хет-трик»

Ідеальний «хет-трик»

Голосно заявивши про себе ще на І юнацьких літніх Іграх у Сінгапурі, з того часу уродженець Севастополя Андрій Говоров гідно захищає кольори української держави. Уже перед дорослою Олімпіадою в Лондоні-2012 на молодого спринтера, який спеціалізується в плаванні кролем та батерфляєм, покладалися великі медальні надії, проте сподівання побачити українського плавця на олімпійському п’єдесталі довелося відтермінувати на 2016 рік.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Камбек» у бронзових тонах

«Камбек» у бронзових тонах

Капітан жіночої біатлонної збірної України Олена Підгрушна весь минулий сезон провела поза активною спортивною діяльністю, утім, як виявилося, цей простій жодним чином не вплинув на кондиції нашої титулованої стріляючої лижниці. Навпаки, річна перерва дозволила Олені максимально потужно розпочати новий змагальний сезон, на старті якого олімпійська чемпіонка виборола дві бронзові нагороди Кубка світу.

Всі статті рубрики