Розчарування від перемоги

Розчарування від перемоги

ІНа недільних парламентських виборах у Хорватії перемогла, за попередніми результатами, консервативна опозиційна коаліція на чолі з партією Хорватський демократичний союз (ХДС), яка здобула 59 із 151 парламентського місця. Теперішня владна коаліція на чолі з Соціал-демократичною партією (СДП) прем’єр-міністра Зорана Мілановича виборола 56 парламентських місць. Результат не задовольняє ні переможців, ні переможених, оскільки для самостійного формування уряду потрібно мати мінімум 76 парламентських мандатів.

З ув’язнення — у крісло прем’єра

З ув’язнення — у крісло прем’єра

Прес-секретар «Національної ліги за демократію» опозиційної партії М’янми (раніше Бірми) заявив, що політична сила набрала на недільних парламентських виборах 70% голосів виборців. Повідомляється, що виконувач обов’язків голови правлячої партії М’янми «Союз солідарності й розвитку» вже визнав поразку.

Піонери Путіна

Піонери Путіна

У Росії планують створити суспільно-державну дитячо-юнацьку організацію «Російський рух школярів» (РРШ). Відповідний указ президент РФ Володимир Путін видав у річницю створення комсомолу.

Всі статті рубрики