НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЗАГРОЗА

ЗАГРОЗА

Перероблене м’ясо — шинка, сосиски, ковбаса тощо — є канцерогенами, попереджає Міжнародна агенція з дослідження раку. Про це йдеться у звіті, в якому проаналізували результати 800 досліджень з усього світу. Вчені знайшли чіткий зв’язок між споживанням м’ясних продуктів та певними видами раку. Під підозру потрапило і червоне м’ясо, утім цьому ще бракує доказової бази.

Земля поїхала з-під ніг

Земля поїхала з-під ніг

Жертвами руйнівного землетрусу в Азії, який позавчора завдав найбільшої шкоди Афганістану та Пакистану, стали вже понад 300 осіб, повідомляє Бі-Бі-Сі. За офіційними даними, в Пакистані загинули щонайменше 237 людей, поранених — понад півтори тисячі. В Афганістані своя страшна статистика — тут щонайменше 76 загиблих і понад 230 поранених. Серед жертв — 12 афганських школярок, які загинули в школах у тисняві, намагаючись вийти з приміщень.

Найбагатшою людиною світу став власник торговельної марки ZARA Амансіо Ортега

Найбагатшою людиною світу став власник торговельної марки ZARA Амансіо Ортега

Іспанський підприємець Амансіо Ортега, співзасновник мережі магазинів одягу ZARA, став найбагатшою людиною світу, обійшовши за розмірами статків засновника американської компанії «Майкрософт» Білла Гейтса. Журнал «Форбс» в останньому рейтингу найбагатших людей світу оцінив його статки в 79 млрд. доларів.

Всі статті рубрики