Вузол дружби

Вузол дружби

Днями Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Польща в Україні  Генрик Літвін представив нового Генерального Консула Республіки Польща у Вінниці Томаша Олейнічака. Він змінив на посту Кшиштофа Свідерека, який очолював дипломатичну установу на Поділлі з 2010 року.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Убойний «Піон»

Убойний «Піон»

За останню добу бойовики посилили тиск на українські позиції. За підрахунками Штабу АТО, упродовж 25 серпня російсько-терористичні війська 92 рази порушили режим припинення вогню. При цьому найманці вкотре проігнорували Мінські домовленості, активно використовуючи озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів.

Здихалися Табачникового кума

Здихалися Табачникового кума

У Національному авіаційному університеті — нова хвиля скандалу. Новопризначений виконуючий обов’язки ректора Національного авіаційного університету (НАУ) Римвідас Хращевський звільнив практично все попереднє керівництво. Мотивував це тим, що свої посади вони отримали через корупційнi схеми.

Люблю. Чекаю

Люблю. Чекаю

За час війни на сході у Тернополі було реалізовано чимало різноманітних проектів, спрямованих на матеріальну та моральну підтримку наших воїнів. І ось стартував новий, дуже красивий і незвичайний, ініційований штабом «Самооборони Майдану Тернопільщини» — зокрема, членом проводу цієї організації, відомою тернопільською письменницею та волонтером Лілією Мусіхіною.

Поліцейський кашкет Дюка

Поліцейський кашкет Дюка

Біля пам’ятника Дюку на Потьомкінських сходах в Одесі нові поліцейські склали присягу на вірність Україні. Навколо площі безліч міліціонерів, котрі чи не в останнє вийшли у патруль, та охоронці, які перевіряють металошукачами навіть дітей. Задля урочистості навіть на Дюка одягнули поліцейський кашкет.

Червоний півень на звалищі

Червоний півень на звалищі

Вчора у Чернігові горіло сміттєзвалище побутових відходів неподалік мікрорайону Масани. Навколишні села накрили хмари ядучого диму і нестерпний сморід від горіння пластикової тари й іншого непотребу. Цю пожежу рятувальники охрестили «наймасштабнішою цього року», бо горіло 500 кв. метрів.

«Літаючий» хміль

«Літаючий» хміль

Нечувана трагедія під кінець Дня Незалежності України сталася в Самарському районі Дніпропетровська. Неподалік Палацу культури на житловому масиві Придніпровський, де проходили святкові заходи, 35-річний водій «Мерседеса», директор одного з місцевих комерційних підприємств розігнав своє авто на досить вузькій вулиці Чаплинській до швидкості близько 100 кілометрів за годину.

Всі статті рубрики