Небезпечні ігри

Небезпечні ігри

Фестиваль Z-Games проводиться в Криму щорічно, починаючи з 2010 року, а цього року перебрався на Одещину. Перш ніж зупинитися в Затоці, організатори проїхали все узбережжя від Азовського моря, але не знайшли кращого транспортного сполучення.

Відродитися з попелу

Відродитися з попелу

Заслужений художник України Володимира Козюк знаний серед поціновувачів живопису передусім картинами, що зображають старі глиняні хати під соломою, котрі він хоче встигнути змалювати в кожному куточку України. Ці твори набули змісту ексклюзивного етнічного символу.

Одного разу на міні

Одного разу на міні

Нещодавно у столиці відбулася прем’єра короткометражного художнього фільму «Міна», який у травні презентували на міжнародному кінофестивалі у Каннах. Творча група стрічки у вересні 2014-го вирушила у визволену частину Донецької області (Слов’янськ, Семенівку, Артемівськ, Сіверськ та Святогірськ), аби на власні очі побачити наслідки руйнівних боїв.

Суперкоманда з комікса

Суперкоманда з комікса

За сюжетом нового фільму «Фантастична четвірка», який вийшов у прокат в Україні, становлення і шлях до успіху технічних генії на різноманітних юнацьких конкурсах натикаються на нерозуміння. Але раптово там може з’явитися представник приватної корпорації — і розумним головам створять усі умови для створення унікального телепорту для запуску мавпочки на незвідану планету Зеро.

Всі статті рубрики