Залицяльник із гранатою

11.08.2015

Люди зі зброєю стають небезпечними навіть у тилових регіонах. У цьому переконалися черкащани однієї ночі. Особливо ті, хто мешкає у приватному мікрорайоні Черкас, який у місті називають Хімселищем. Опівночі тамтешній люд перелякано повскакував з ліжок від гучного вибуху.

Як з’ясували правоохоронці, котрих викликали люди, на подвір’ї одного з місцевих жителів розірвалася граната. А кинув її туди знайомий господарів.

«У такий спосіб він вирішив помститися чоловікові, до жінки якого тривалий час безуспішно залицявся. Про нахабу і його нерозділене кохання довідався її чоловік та пригрозив йому», — розповідають «УМ» у прес-службі черкаської обласної міліції.

Але залицяльник не заспокоївся і, озброївшись гранатою, темної ночі приїхав до подвір’я подружжя. Там, не довго думаючи, кинув у їхній двір гранату Ф-1.

На щастя, зазначають міліціонери, від вибуху ніхто з людей не постраждав. Але у будинку повилітали вікна та значно пошкоджено автомобіль господарів, який був припаркований на подвір’ї.

Залицяльника з гранатою вже затримали, і він дає покази.

«Цей чоловік не є учаником АТО. А де він узяв гранату — це нині ми з’ясовуємо», — говорить «УМ» речник обласного управління міліції в Черкаській області Дмитро Грищенко.

За його словами, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Речові докази вилучено. За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років.