Дожити до виходу на пенсію

Дожити до виходу на пенсію

Кабінет Міністрів України підготував черговий неприємний «сюрприз» для бюджетників — постанову, яка збільшує мінімальний стаж виходу на пенсію для медиків і освітян. Документом передбачено, що пенсії за вислугу років співробітникам освіти, охорони здоров’я та соцзахисту встановлюються за наявності спеціального стажу не менше 25 років станом на 1 квітня 2015 року.

Ми шкрябаємо по дну...

Ми шкрябаємо по дну...

Наша рідна економіка, про яку останнім часом говорили тільки погане, на думку експертів, нібито досягла дна і тепер є шанси на одужання. Принаймні так вважають у Міжнародному валютному фонді. Другий транш, як відомо, вже надійшов у фінансові «закрома» країни, третій очікуємо восени, а тому є всі підстави вважати, що з 2017 року економіка може вийти з кризи.

Не ворога бійся, а Яценюка!

Не ворога бійся, а Яценюка!

Західні інвестори вважають нині вкладання грошей в Україну великою авантюрою. Попри всі спроби чинної влади переконати зарубіжних фінансистів у привабливості і навіть перспективності вітчизняного ринку. І навіть величезний оптимізм, скажімо, Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, який він розповсюджував перед пресою, повернувшись із відрядження до Британії та Америки.

Всі статті рубрики