Гра на випередження

Гра на випередження

Стартові матчі чемпіонату країни чітко викристалізували головних фаворитів турніру. За перші три тури коло претендентів на «золото» швидко звузилося — у цих поєдинках лише «Динамо» та «Шахтар» набрали максимальну кількість очок, продемонструвавши таким чином свої чемпіонські амбіції. Здавалося, що обидва флагмани вітчизняного футболу й далі без втрат рухатимуться назустріч один одному в очній дуелі.

Не все добре, що за кордоном

Не все добре, що за кордоном

Як не намагався український спринтер Андрій Говоров принести українській збірній із плавання першу з 2007-го року планетарну нагороду, фінішувати в Казані вище п’ятого місця дніпропетровському плавцю не вдалося.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Мораль для грації

Мораль для грації

На відміну від чималої армії своїх спортивних колег-співвітчизників, які після анексії РФ Криму через різні обставини були змушені прийняти російське громадянство, уродженка Сімферополя Ганна Різатдінова зберегла вірність Україні й продовжила радувати своїх уболівальників яскравими виступами на гімнастичному килимі, хоча, як зізнається сама грація, робити це їй не просто, в першу чергу, в моральному плані.

Всі статті рубрики