Варіації на пляжі

17.07.2015
Варіації на пляжі

Дмитро Шуров не вперше виступить в Одесі, проте упевнений, що це найкраща музично-морська подія. (з офіційної сторінки Pianoboy у «Фейсбуці».)

17 липня о 22.00 на концертному майданчику нічного клубу «Пляжник» в усіх бажаючих є можливість насолодитись музикою Pianoboy (Дмитро Шуров, екс-клавішник «Океану Ельзи»). Гурт уже не вперше грає в Одесі, проте цього разу організатори обіцяють нові феєричні враження він переплетіння ритм-н-блюзу, хіп-хопу, піано-року та клубної електромузики та доповнення простору для ще більшого сплеску танцю.

Шанувальники творчості молодого українського автора почують знайомі «Смысла.нет», «Этажи», «Простые вещи», «Бандерлоги», «Родина», сюрпризом для гостей стануть нові композиції автора, які він поки не розголошує та презентація кліпу. «Це найкраща музично-морська подія у прекраснішому з міст», — ділиться на своїй сторінці у соцмережі Шуров. Зараз Pianoбой працює над новими композиціями, і вже найближчим часом колектив має на меті потішити шанувальників і новим альбомом.

Нагадаємо, Pianoбой — сольний проект Дмитра Шурова, Esthetic Education та Земфіри. Створений 2009 року. Перший виступ Дмитра Шурова в ролі Pianoбоя пройшов у вересні 2009-го в рамках другого Moloko Music Fest. Крім Дмитра та Ольги, як бек-вокалістка в ньому візьме участь Ліда Тутуола, гратимуть гітарист Ілля Галушко та барабанщик Андрій Надольський.