До лав фестивалів прибули

08.07.2015
До лав фестивалів прибули

Літо — пора фестивалів. Особливо добре про це знають музичні шанувальники. В Україні музичних фестивалів якісної музики не так і багато, тому до лав вітчизняних музичних заходів приєднується ще один захід під назвою Atlas weekend.

Новий фестиваль вітчизняної музики проходитиме у масштабному творчому просторі арт-заводу «Платформа» і представить 30 виконавців на двох сценах. На першій сцені Main Stage виступатимуть улюбленці української публіки, такі як Бумбокс, Pianoбой, O.Torvald, Ассаи, Джамала, Крихітка, Один в Каное, The Hardkiss, Onuka, The Maneken, Марія Чайковська та Bahroma, друга ж сцена Rock The Nation Stage належатиме молодим українським артистам — Fontaliza, Sinoptik, Party Cry та іншим. Ці гурти відомі серед вузької публіки і готові зарекомендувати себе більшому загалу саме завдяки фестивалю. За словами організаторів, «на другій сцені глядачі зможуть почути, відчути та побачити майбутнє українського шоу-бізнесу».

Окрім того, що відвідувачі фестивалю зможуть насолодитися звучанням улюблених виконавців, вони також матимуть змогу пограти в різні ігри, покуштувати їжу, представлену в спеціальному меню фестивалю, а також, якщо все-таки музики їм буде замало, — продовження «бенкету» відбудеться на вечірці «Безсонні ночі Аристократів».

Тому якщо ви зголоднієте, для вас буде представлене спеціальне меню, а голод і спрага не стануть перешкодою веселощам. Спеціально для фестивалю готують велику гастрономічну програму, яка буде включати в себе кухню на будь-який смак. А від спеки врятує особливий напій фестивалю — лимонад iз льодом.

У спеціальній зоні Atlas weekend гості зможуть пограти в настільний теніс, покупатися в басейні, відпочити на зручних гамаках, долучитися до зони скімбордингу, живих перформансів, цікавих ігор та безлічі приємних знайомств. Не сумуватимуть на фестивалі й діти. Організатори виділили їм окрему кімнату, у якій малеча зможе знайти собі розваги. До речі, дітям до 13 років вхід безкоштовний.

Стартова вартість вхідного квитка на 1 день фестивалю коштуватиме 200 гривень, квиток одразу на 2 дні — 350. Проте ближче до дати проведення заходу квитки дорожчатимуть. Стартова ціна становите 225, а на два дні — 400 гривень.