Дві кулі — за секунди

17.06.2015

На одній із черкаських автобусних зупинок виникла стрілянина. Сталося це на в’їзді в місто зі сторони Канева в районі Соснового бору, де зазвичай малолюдно. Там невідомий чоловік вистрелив у груди та живіт 51-річній жінці. Із пораненнями її доставили до міської лікарні №3, де вже прооперували. Як розповіли «УМ» лікарі, у жінки пошкоджені легені та підшлункова залоза. З її тіла витягнули дві кулі.

Сама жінка розповідає, що прийшла на зупинку і збиралася поїхати у центр міста. Але запізнилася на автобус, сіла на лавку i витягла телефон, аби подивитися, котра година. На зупинці був невідомий чоловік, який причепився до неї, мовляв, не треба мене фотографувати. Жінка відповіла, що вона нікого не фотографує. Але її запевняння його не втихомирили. Невідомий підсів до жінки і мовчки вистрелив їй у груди та живіт.

У міліції кажуть, що довго шукати «стрілка» не довелося, адже після стрілянини він утік у лісовий масив, який розташований поруч. Там його і знайшли — мертвим.

Чоловік скоїв самогубство за допомогою тієї ж зброї, з якої стріляв у жінку. Револьвер та набої до нього правоохоронці знайшли біля тіла.

Міліція вже встановила особу нападника за даними облікової бази. Ним виявися 47-річний черкащанин, якого раніше неодноразово притягували до кримінальної відповідальності.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.