НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Мрії Донбасу Карабаса

Мрії Донбасу Карабаса

Останніми днями набула розголосу тема нібито якоїсь «конституційної дискусії» між самопроголошеними Донецькою й Луганською народними республіками з одного боку та офіційним Києвом — з іншого. Повпред так званої «ДНР» на переговорах у Мінську Денис Пушилін заявив, що ці території не повернуться до політичного поля України, «бо не є самогубцями». Але «якщо дійсно будуть виконані всі пункти комплексу заходів [Мінських угод], якщо буде проведена конституційна реформа — тоді справді є можливість обговорювати якийсь формат договірних відносин із Києвом», — цитує Пушиліна РІА «Новості».

Санкції — їхня зброя

Санкції  —  їхня зброя

Проблеми України є пріоритетом для Сполучених Штатів Америки, а санкції проти Росії триватимуть і надалі. У цьому запевнила українців постійний представник США в Організації Об’єднаних Націй Саманта Пауер, яка позавчора прибула з візитом до Києва.

Гаманець або тюрма

Гаманець або тюрма

Сюжет із законослухняним нардепом Сергієм Мельничуком, котрий таки ходить на допити та на суди (на відміну від «зниклого безвісти» Клюєва), отримав наступний розвиток. Пізно ввечері у середу Печерський суд Києва залишив колишнього комбата «Айдару» (підозрюваного у бандитизмі) на волі, призначивши йому заставу в сумі 300 мінімальних зарплат, тобто 365,4 тисячі гривень.

Микола Голомша: «Україна та українці заслуговують на більше!»

Микола Голомша: «Україна та українці заслуговують на більше!»

— Миколо Ярославовичу, кілька місяців тому виникла нова партія «Патріот», головою якої обрано вас. Наразі в Україні зареєстровано близько 262 політичні партії. Чим же відрізняється «Патріот» від інших?

Всі статті рубрики