Вухань-утікач

10.06.2015
Вухань-утікач

Юля Петренко розповідає дільничному Сергію Кухарцю, як загубився її маленький кролик. (надане прес-службою Кіровоградської обласної міліції.)

Днями до чергового у райвідділі міліції в селищі міського типу Устинівка на Кіровоградщині постукала маленька дівчинка із заплаканими очима і попросила допомоги.

Як з’ясували правоохоронці, дівчинку звати Юля Петренко, їй вісім років і в неї трапилася біда — зник її чотирилапий друг та домашній улюбленець кролик.

Дівчинка розповіла міліціонерам, що винесла пухнастика з будинку на подвір’я, аби той поласував травичкою, і не зогледілася, як він десь помандрував. Дитина самотужки шукала свого кролика, та тільки ті пошуки не принесли результату — кролик ніби крізь землю провалився.

Тож мала у розпачі побігла до міліціонерів, сподіваючись на допомогу. Адже будівля райвідділу розташована по сусідству з її будинком, через якихось два двори.

«Дільничний інспектор міліції Сергій Кухарець, що чергував у складі слідчо-оперативної групи, взявся допомогти дитині. На порятунок вухатого втікача знадобилося зовсім небагато часу, оскільки далеко він відбігти не встиг — за кілька метрів від райвідділу знайшов собі схованку під службовим автомобілем правоохоронців», — розповідають «УМ» у прес-службі кіровоградської обласної міліції.

Щаслива Юля подякувала за порятунок кролика та попрямувала з ним додому, щиро обіцяючи дільничному звертатися у разі чого.