Аграрії проти кризи

04.06.2015

У наші непрості часи важливо сформулювати головні питання і шукати на них відповіді. Аграрна партія України — одна з тих політсил, котрі знають, як підійти до вирішення проблеми. Але спочатку треба розв’язати найбільш болючі моменти сьогодення.

Як подолати економічну кризу? Чому лише агросектор може стати основою відбудови української економіки? Як провести адміністративну реформу так, щоб вона не стала черговим популістським кроком, а реально допомогла людям? Що потрібно для відновлення соціальної інфраструктури на селі? Чому лише аграрії, об’єднавшись, зможуть створити таку політичну силу, від діяльності якої виграє вся Україна?

На всі ці запитання аграрії України дадуть відповідь під час Всеукраїнського аграрного віча. Задля його підготовки Аграрна партія України за останні кілька місяців об’їздила всю країну, відбулося 29 регіональних форумів.

«Ми були майже всюди. Ми спілкувалися з різними людьми, шукали відповіді на найболючіші питання як самих аграріїв, так і країни загалом, — каже голова Аграрної партії України Віталій Скоцик. — І саме на вічі буде остаточно визначена позиція партії щодо найкритичніших проблем. Також буде дано старт розробці стратегічної програми розвитку української економіки на найближчі 35 років».

На захід, який відбудеться сьогодні, 4 червня, Аграрна партія запрошує актив партії, прихильників та просто небайдужих. Всеукраїнське віче відбудеться об 11.00 на Київському іподромі (проспект Академіка Глушкова, 10).