Вічний поклик землі

Вічний поклик землі

Весняне бажання скуштувати м’яса, засмаженого на відкритому вогні, — непереборне. Хто встиг організувати пікнік у минулі вихідні — щасливчик; хто планує повторити вилазку на природу — щасливчик у квадраті. І щоб ніщо не змогло зіпсувати приємних і смачних вражень від єднання з природою, — варто зав’язати на пам’ять кілька вузликів…

Похідна страва з присмаком різнотрав’я

Похідна страва з присмаком різнотрав’я

Як у Полтаві, Києві чи Львові кожна господиня має свій рецепт борщу, на Закарпатті фірмовою стравою є наваристий бограч. У кого він традиційно зi свининою-яловичиною і найпоширенішими овочами, в інших — із ребрами і свинячими вухами, у третіх — із квасолею замість картоплі…

Всі статті рубрики