Менше котлет, більше гранат

Менше котлет, більше гранат

Рада Федерації — верхня палата російського парламенту — на своєму вчорашньому позачерговому засіданні внесла зміни до федерального бюджету на 2015 рік, повідомляє агенція «Інтерфакс». Минулої п’ятниці Державна Дума — нижня палата російського парламенту — вже ухвалила поправки до держбюджету.

Море, пляж, АЕС

Море, пляж, АЕС

У 2020 році на півдні Туреччини планують ввести в експлуатацію першу в цій країні АЕС. Проект вартістю 19 млрд. доларів, проти якого протестують екологи, реалізує Росія. Турецький міністр енергетики Танер Йилдіз та глава російського «Росатому» Сергій Кириєнко заклали позавчора наріжний камінь у будівництво в місцевості Аккуйу у провінції Мерсін.

«Своя» війна на чужій землі

«Своя» війна на чужій землі

Орієнтовно 600 закордонних бойовиків (не враховуючи росіян) воюють з обох сторін конфлікту у Східній Україні. Такі дані оприлюднено в звіті Польського інституту міжнародних справ (ПІМС). Як на боці української армії, так і на боці сепаратистів воюють французи, італійці, іспанці, словаки, поляки, громадяни скандинавських країн.

До берега надії не пристав...

До берега надії не пристав...

Приблизно 400 осіб зникли безвісти в Середземному морі внаслідок аварії корабля з щонайменше 500 біженцями з Лівії. Про це у вівторок, через два дні після аварії, заявила неурядова організація Save the Children («Врятуйте дітей») з посиланням на врятованих пасажирів, доправлених до італійського міста Реджо-Калабрія, повідомляє німецька інформагенція dpa.

Всі статті рубрики