Таїнство лісового мечоносця

Таїнство лісового мечоносця

Можна, звичайно, посадити сосонку чи дубок самотужки. Але краще не порушувати усталених у Дібровському лісництві Клавдіївського лісового господарства порядків. І включитися у загальний ритм роботи, скооперувавшись із «мечоносцем», якщо хочеш власноруч садити малесенькі деревця, або із саджальником, коли маєш бажання попрактикуватися із «середньовічною зброєю».

Саморегуляція як непідкупний контролер

Саморегуляція як непідкупний контролер

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Обов’язкова державна сертифікація не гарантує безпечності продуктів, створює корупційну складову та заважає виходу українських товарів на світові ринки.

Україні потрібно перейти на міжнародні саморегулюючі системи контролю якості.

Без мене мене оженять?

Без мене мене оженять?

Вісім профільних асоціацій звернулися з листом до Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка з проханням надати Міністерству аграрної політики та продовольства України доручення включити до складу робочої групи з питань упровадження реформи сільського господарства представників професійних громадських об’єднань.

Добрива не для добра

Добрива не для добра

У Попаснянському районі Луганщини співробітники СБУ затримали потяг із мінеральними добривами. Про це повідомив спікер адміністрації Президента України з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу 13 квітня.

Всі статті рубрики