Коли молодо-зелено — перевага

Коли молодо-зелено — перевага

Коли зелень і овочі ще не виросли в городі, здавна наші предки використовували дикорослі кропиву, снить, щавель, борщівник, подорожник, білу їстівну лободу і кислицю («заячу капустку») або навіть мальву, іван-чай і конюшину. Для приготування страв можна використовувати тільки молоді рослини, які ростуть у дворах чи подалі від проїжджих доріг.

Сирник по-німецьки

Сирник по-німецьки

Мабуть, не лишилося тих, хто б не знав, що сирник — це пиріг із начинкою з вершковим сиром. Одна зі смачних візиток Львова. А видів такого пирога — десятки, з усіх-усюд. Скажімо, у Німеччині є zupfkuchen, у тісто-основу якого додають какао.

Всі статті рубрики