Одна голова добре, а дві...

07.04.2015

Парадокс, але факт лишається фактом: у Черкаського міського управління освіти виявилося аж два законні начальники. Така ситуація склалася після того, як у жовтні минулого року суд поновив на посаді колишнього начальника управління освіти Анатолія Депутата. Тож тепер він разом зі своїм наступником Євгеном Степком ділять на двох одне керівне крісло. А от зарплату отримують кожен за себе — близько шести тисяч гривень щомісяця, повідомив «УМ» секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький.

Історія з судами щодо поновлення на посаді Анатолія Депутата триває у Черкасах iз 2007 року, ця справа дійшла навіть до Вищого апеляційного суду. Саме за його рішенням колишнього начальника не лише поновили на посаді, а й мають йому виплатити з міського бюджету 80 тисяч гривень.

Аби вийти з такої патової ситуації, спеціальна комісія міської ради попросила міського голову Сергія Одарича затвердити новий штатний розклад, але такий документ поки не завізований, оскільки останній перебуває у відпустці. А доки його немає, обидва начальники сумлінно ходять на роботу. От тільки освітянам від такого двовладдя непереливки.