Теплe слово понтифіка

Теплe слово понтифіка

Позавчора, коли християни східного обряду святкували Вербну неділю, християни західного обряду відзначали Великдень. Папа Римський Франциск у своєму урочистому зверненні Urbi et Orbi («Місту і світу»), яке він виголосив у неділю після Великодньої служби, згадав і про Україну. Понтифік просив благословення для країн, де гинуть люди.

Дружба з Путіним критики не витримує!

Дружба з Путіним критики не витримує!

Президент Чехії Мілош Земан заявив, що «зачиняє двері» Празького граду (офіційної президентської резиденції) для посла США Ендрю Шапіро, після того як той розкритикував рішення Земана відвідати Москву 9 травня. «Я не можу уявити собі, щоб чеський посол у Вашингтоні давав поради американському президентові, куди йому їхати.

У пошуках темної матерії

У пошуках темної матерії

У Європейському центрі ядерних досліджень (ЦЕРН), що в Швейцарії, панує святковий настрій. Цього моменту науковці чекали два роки: після тривалого ремонту та модифікації минулої неділі знову запрацював Великий адронний коллайдер (ВАК). Учені сподіваються, що за допомогою колайдера в найближчому майбутньому вони зможуть наблизитися до розгадки існування «темної матерії».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Страшна помста

Страшна помста

Кенія досі не може отямитися після страшної трагедії, що сталася в місті Гарісса минулого четверга, 2 квітня. Рано-вранці озброєні люди в масках увірвалися на територію університетського коледжу, де розташований також гуртожиток для студентів, і відкрили стрілянину.

Всі статті рубрики