Кіно і вибухи

Кіно і вибухи

У неділю близько півночі в Одесі знову пролунав вибух. Пристрій заклали бiля входу до офісів, які розташованi на першому поверсі житлової дев’ятиповерхівки. У результаті вибуху в будинку повилітали вікна. На щастя, ніхто з мешканців не постраждав. Міліція кваліфікувала вибух як теракт і розпочала кримінальне провадження.

Приборкання норовливих

Приборкання норовливих

Конфлікт навколо керівництва Південно-Західної залізниці розгорівся після того, як на початку березня вийшов телесюжет передачі «Наші гроші» про те, як на місці відомчого санаторію на 11 гектарах землі, що належали здравниці ДП «Український центр обслуговування пасажирів на залізничному транспорті» за кошти «Укрзалізниці» був незаконно побудований елітний приватний комплекс «Олімпік-Вілледж».

Нова фішка: нищити банки

Нова фішка: нищити банки

Фінансова лихоманка, з якою ніяк не може впоратися НБУ, впливає не лише на курс долара та роботу дрібних фінансових установ, а й на досить надійні та авторитетні банки. Серед таких опинився і банк «Київська Русь», який іще в лютому, за версією журналу «Forbes», входив до топ-20 рейтингу найстійкіших банків.

Ліванський досвід для Донбасу

Ліванський досвід для Донбасу

Україна чітко і неухильно виконує пункти Мінських домовленостей, переконаний Президент Петро Порошенко. «Ми припинили вогонь. Забезпечили відведення важкої техніки та артилерії з лінії зіткнення. Забезпечили інтенсивну роботу спостерігачів ОБСЄ, які мають можливість перевіряти виконання цих угод, — зауважив глава держави в інтерв’ю одному з телеканалів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Прокляття матері?

Прокляття матері?

Інформація про загибель Віктора Януковича-молодшого, яку вихідними активно обговорювали соцмережі, таки виявилася правдою. Це підтвердили і колишні «регіонали» Нестор Шуфрич та Олег Царьов, розмістивши на своїх сторінках співчуття з приводу трагедії, і низка сайтів, посилаючись на свої джерела в оточенні екс-Президента в Росії.

Всі статті рубрики