Подарунок для доньки

21.01.2015
Подарунок для доньки

Тіффані Тіссен.

Голлівудська красуня Тіффані Амбер Тіссен, відома поколінню тінейджерів 1990-х за роллю Валері в телесеріалі «Беверлі-Хіллз 90210», поділилася з прихильниками радісною новиною. Невдовзі в їхній із Брейді Смітом акторській сім’ї з’явиться поповнення. У своєму «Інстаграмі» телезірка, якій 23 січня виповниться 41 рік, повідомила, що чекає другу дитину. «Ми неймовірно раді тому, що наша сім’я збільшиться!» — запевнила актриса.

Старша донечка подружжя, 4-річна Харпер Ренн, також щаслива, що нарешті матиме з ким гратися. За останній рік дівчинка просто замучила маму проханням подарувати їй братика чи сестру. «Вона щоранку прокидалася, дивилася на мій живіт і запитувала, чи вже виріс там малюк. І дуже засмучувалася, коли виявлялося, що за ніч ніякого малюка там не з’явилося», — розповідала Тіффані в інтерв’ю кілька місяців тому.

Зі своїм чоловіком Тіссен разом уже 12 років, і не лише вдома, а й на роботі — вони обоє знімаються в серіалі «Білий комірець». Проте актриса завжди наголошує на тому, що в разі потреби готова пожертвувати кар’єрою і присвятити всю себе вихованню дітей, оскільки сім’я для неї — головний пріоритет. У 2000-х Тіффані відмовилася від участі в рімейку «Беверлі-Хіллз», заявивши, що в неї «інші плани на життя». Хоча свого часу саме цей серіал зробив її знаменитою і подарував перше справжнє кохання — актора Брайана Остіна Гріна, який виконував роль Девіда. Але їхні стосунки тривали недовго.

Згодом Брайан, який до Тіссен уже встиг закрутити роман із Торі Спеллінг (також подругою по знімальному майданчику), зійшовся з наступною своєю пасією по серіалу — Ванессою Марсіл. Вона народила акторові сина, на чому любов і закінчилася. З 2004 року Грін живе з Меган Фокс, із якою у 2010-му офіційно одружився і виховує двох спільних синів.