Грудень рiк кiнчає, а зиму починає

Грудень рiк кiнчає, а зиму починає

Минулого тижня, питаючи у синоптиків про прогноз на кінець року, «УМ» просила: «Подайте снігу на Новий рік». І таки допросилася. М’яка сльотава зима здала позиції під тиском активних циклонів з Балкан, а їй на зміну прийшли заметілі-хурделиці зі снігопадами.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Не рубай ялину

Не рубай ялину

Свій компроміс у вирішенні одвічної новорічної проблеми: нищити живі ялинки чи зустрічати Новий рік без традиційного духу хвої та лісового дерева — запропонували лісівники Скадовського держлісгоспу, що на Херсонщині. «Цього року ялинок для людей ми поставили значно менше, та й ціна на них суттєво піднялася.

«Це був найскладніший рік за останні 70 років»

«Це був найскладніший рік за останні 70 років»

Поки українці обирали Петра Порошенка політиком року (25,5% опитаних наділили його таким званням, а 14,7% — Прем’єра Яценюка, згідно з даними соціологічної служби Центру ім. Разумкова), Президент давав підсумкову в цьому році прес-конференцію.

«Феєрверки» з «Градів»

«Феєрверки» з «Градів»

Забезпечити мир на Донбасі так і не вдалося у 2014 році. Так само не вдався і план-мінімум української влади: припинення вогню, встановлення «режиму тишi», відведення важкого озброєння від лінії розмежування (власне, й сама лінія існує лише на папері) тощо.

Додому, додому, додому...

Додому, додому, додому...

На початку грудня «УМ» писала про двох дітей, які прийшли під адміністрацію Президента з проханням допомогти визволити їхнього татка, бійця батальйону «Донбас», який четвертий місяць перебував у полоні бойовиків iз «ДНР». І от напередодні Нового року мрія дітей здійснилася.

Війна війною, а Новий рік за розкладом

Війна війною, а Новий рік за розкладом

Днями на «Фейсбуці» жителька Горлівки Тетяна Чуракова опублікувала думки маленьких дітей-переселенців про те, що їх найбільше хвилює. І від цих дитячих одкровень стає моторошно. «Більше за все я боюся, щоб не вбили маму і татка. А то я не зможу врятувати молодшого братика, якому 6 місяців. Краще нехай вб’ють мене», — пише шестирічна луганчанка Ксеня Яковлєва.

Всі статті рубрики