Назвала речі своїми іменами

Назвала речі своїми іменами

Берлін не збирається послаблювати свою політику щодо Москви і готовий до того, що проти Росії доведеться застосувати нові санкції. Про це заявила канцлер ФРН Ангела Меркель, виступаючи на з’їзді своєї партії Християнсько-демократичний союз у Кельні.

Франко поміж нас...

Франко поміж нас...

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У США під час хокейного матчу вшанували бійця батальйону «Донбас» Марка Паславського, який 19 серпня загинув на Донбасі під час звільнення Іловайська. Як повідомляє медіа-портал української діаспори VIDIA, під час матчу між клубами «Нью-Джерсі девілз» та «Вашингтон кепіталз» у Ньюарку на табло з’явилося фото Марка, а на весь стадіон засвітився напис «Герої поміж нас». Посмертно Паславського, який зростав у Нью-Джерсі, вшанували званням «Герой гри».

«Александра», «Александра»...

«Александра», «Александра»...

Ще з вівторка на Британських островах значно погіршилися погодні умови, але найгірше очікується сьогодні — як повідомляє Бі-Бі-Сі, з цього боку наш континент атакує ураган «Александра». Синоптики прогнозують повторення подій початку грудня минулого року, коли на північну частину Європи налетів ураган «Ксавері».

Лихоманки не буде

Лихоманки не буде

Республіканці та демократи у Конгресі США досягли порозуміння стосовно бюджету. Це означає, що американці можуть не боятися повторення минулорічної бюджетної кризи, тобто паралічу уряду США й лихоманки на світових фінансових ринках, повідомляє газета «Вашингтон пост» із посиланням на парламентські джерела.

Всі статті рубрики