Доброчинність у дії

05.12.2014
Доброчинність у дії

Сергій Шахов підкреслює: допомога Донбасу триватиме.

Лідер Всеукраїнської громадської організації «Народна довіра» Сергій Шахов передав до Луганської області близько тонни гуманітарної допомоги. Гуманітарний вантаж складається з теплих речей для дітей та дорослих, 300 кілограмів кондитерських виробів для малечі, предметів першої необхідності. Громадський діяч заявив, що його допомога розповсюджуватиметься в Лисичанську, Сiверськодонецьку та у Рубіжному — у дитячих садках, притулках, а також поміж біженцями з окупованих районів Донбасу.

Після вимушеної перерви, яка була пов’язана з парламентськими виборами, і задля уникнення звинувачень у підкупi виборців громадська організація «Народна довіра» відновлює свої програми, скеровані на допомогу громадянам з окупованих районів. «Ми продовжуємо робити те, чим займаємося вже давно, — говорить Сергій Шахов. — Адже сьогодні, в переддень Святого Миколая, Нового року та Різдва, постраждалі від війни люди як ніколи потребують нашого тепла та турботи». Шахов закликав усіх підприємців та громадські організації об’єднати зусилля для надання гуманітарної допомоги Донбасу.

Слід зазначити, що це вже не перша спільна акція громадської організації «Народна довіра» з британськими волонтерами. Раніше, завдяки зусиллям волонтера з Лондона Валерії Жовтяк, гуманітарну допомогу вже було доставлено на Луганщину. Цю ініціативу підтримали як етнічні українці, так і британці.

За словами Сергія Шахова, до кінця року «Народна довіра» збирається відправити на Донбасi ще як мінімум три гуманітарні вантажi.