На трон чи на смітник?

На трон чи на смітник?

Після перемоги Революції гідності відомий на всю країну Петро Мельник не тільки повернувся з сонячної Каліфорнії, а ще й привіз із собою намір відстоювати справедливість. Справедливість же у розумінні Мельника полягає в тому, що крісло ректора Податкової академії має знову належати йому. А ще у тому, аби теперішня влада визнала помилки минулої.

Його там «не стояло»

Його там «не стояло»

МВС України, котре останніми днями виявляє певну активність у справі репресій проти Майдану, заявляє про безпосередню причетність до них колишнього голови відомства Віталія Захарченка та його першого заступника Віктора Дубовика. Їх радник голови МВС Антон Геращенко, звинувачує в організації викрадень і побиттів активістів Революції гідності.

Дорога наша психлікарня...

Дорога наша психлікарня...

«Шановний Дід Мороз! Від імені депутатів парламенту Новоросії дозвольте привітати Вас з днем народження», — так починається лист «регіонала» Олега Царьова повелителю зимових свят. Феєричну маячню про «справедливого дарителя», який винагороджує слухняних діток, «голова парламенту Новоросії» не посоромився розмістити на своєму Фейсбуці.

Всі статті рубрики