Невловимий Мамай

Невловимий Мамай

У вівторок невдоволені інвестори будівництва соціального житла в Полтаві за адресою: вулиця Героїв Сталінграда, 8-а, прийшли під стіни Полтавської міськради, протестуючи проти затримки здачі будинку в експлуатацію.

Чия аптечка краща?

Чия аптечка краща?

Доки Міністерство оборони презентує майбутні програми забезпечення військовослужбовців на сході засобами індивідуального медичного захисту, волонтери взялися самотужки за вирішення цієї проблеми. Ще понад три місяці тому на східну передову вже були відправлені свої, українські, аптечки для бійців.

Терористи в iстерицi

Терористи в iстерицi

Бойовики міняють тактику протистояння. В РНБО зазначають, що російсько-терористичні війська усе менше вдаються до відкритих атак на позиції сил АТО, але продовжують обстріли з важкої зброї. Чому? «Тому що всі атаки наші воїни успішно відбивають і ворог просто втрачає бронетехніку і живу силу», — пояснює речник РНБО Андрій Лисенко.

Ця дика-дика мобілізація

Ця дика-дика мобілізація

Сьогодні у Володимир-Волинському міськрайонному суді розглядатиметься справа бійця 51-ї ОМБ Олександра Примачика, якого обвинувачують у тому, що він «самовільно залишив місце служби». Хлопець потрапив під першу хвилю мобілізації, був у сумнозвісному дозорі під Волновахою, і від розстрілу його тоді врятував випадок: напередодні в Олександра піднялася температура, і його помістили у віддалену землянку.

Від любові до ненависті

Від любові до ненависті

Днями інформаційний простір сколихнула інформація із Свердловська Луганської області. Городяни, які тривалий час не отримують ні зарплат, ні виплат на так звані «соціальні карти», облили ворота комендатури жовтою і синьою фарбою, закидали камінням вікна Будинку культури, захопленого бойовиками. У натовпі лунали вигуки «Забирайтеся з міста! Відійдіть за поребрик!».

Всі статті рубрики