До ювілею — «Водограй»

21.10.2014

Черкаси стали багатшими ще на один сквер, назвали який «Водограй». Його місту подарував Черкаський водоканал з нагоди свого 100-річчя. Тож тепер на розі вулиць Ватутіна та Громова городяни мають змогу не лише відпочити у парку, а й помилуватися пішохідним фонтаном.

«Ця ідея виникла три роки тому, а над реалізацією ми працювали рік. Хотілося створити для черкащан куточок для відпочинку, куди б вони могли приходити із дітками і забути про свої проблеми», — розповідає «Україні молодій» директор комунального підприємства «Черкаський водоканал» Сергій Овчаренко.

А оскільки, наголошує він, біля адміністративної будівлі нашого підприємства була затишна зелена зона, тож перенесли звіти огорожу і створили сучасний фонтан. Тепер це територія міста і туди — цілодобовий вільний доступ

За його словами, у новому парку є лавочки, де можна відпочити, доріжки для того, аби дітвора могла кататися на самокатах. А між струменями фонтану, який створили у формі сонця, є простір, по якому можна пройтися і відчути поруч пульсуючі крапельки води.

Влітку, переконаний Сергій Володимирович, такий пішохідний фонтан буде рятувати людей від спеки і даруватиме гарний настрій.

Фонтан у «Водограї» діятиме цілодобово усю теплу пору року.