Аутсайдер, який може виграти в кожного

Аутсайдер, який може виграти в кожного

Дебют запорізького «Мотора» в Лізі чемпіонів минулого сезону вийшов вельми успішним. Лише знайомлячись із найпрестижнішим клубним турніром Європи, тоді підопічні Сергія Бебешка за підсумками групового раунду посіли у своїй «пульці» четверту позицію, що дало їм право участі в «плей-оф» турніру.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Гра без «незапланованих» втрат

Гра без «незапланованих» втрат

За спиною учасників чемпіонату країни лише третина шляху, а відрив першої трійки від решти команд уже досяг серйозних показників. Відтак, думається, що вирішувати долю призових місць лідерам першості доведеться в очних протистояннях. Дивлячись на потужну гру «Динамо», «Шахтаря» та «Дніпра», слабо віриться в те, що ці колективи, кожен з яких має реальні шанси на виграш чемпіонства в поточному сезоні, дозволять собі якісь «незаплановані» втрати.

Скромні уродини

Скромні уродини

Слід визнати, що останнє скликання української «молодіжки», яке нещодавно завершило свій відбір на ЧЄ-2015 розгромною поразкою німцям у «плей-оф» — 0:5, за іменами звучало значно скромніше, ніж одна з попередніх генерацій, яка під орудою Павла Яковенка в 2011 році грала в фінальній частині континентальної першості.

Всі статті рубрики