НОВИНИ ПЛЮС

02.10.2014

3,5 тисячі мажоритарників хочуть стати депутатами

В одномандатних виборчих округах зареєструвалося 3468 кандидатів-мажаритарників. Із зареєстрованих кандидатів 2087 балотуються як самовисуванці, 1381 — висунутий політичними партіями, повідомляє «Радіо «Свобода». Крім того, кандидати, яким раніше було відмовлено в реєстрації, зможуть бути ще зареєстровані Центрвиборчкомом за рішенням суду. Також відомо, що до 13 жовтня включно кандидати зможуть відмовитися від балотування, а ЦВК зможе до 15 жовтня включно скасувати реєстрацію таких кандидатів.

Банер «УЄФА» розфарбували у російський триколор

Під час зустрічi «Шахтаря» та «Порту» у Львові прихильники української команди вивісили банер про УЄФА, який був розфарбований у російський триколор з дописом «Ми турбуємося про Росію». Таким чином, швидше за все, фанати ще раз нагадали про рішення футбольного союзу віддати право проведення матчів Євро-2020 Санкт-Петербургу, та про його пасивну позицію у «кримському питанні».

ЦВК перевела один з окружкомів у безпечне місце

Комісія змінила адресу окружкому №114 iз центром у станиці Луганській на Біловодськ. ЦВК прийняла відповідну постанову у зв’язку зі зверненням Луганської обласної державної адміністрації від 29 вересня. Як відомо, станиця Луганська знаходиться дуже близько до територій, які контролюються бойовиками. Раніше її також обстрілювали з боку Росії.