Випив? За кермо — не сідай

Випив? За кермо — не сідай

Днями в Оболонському районі Києва відбувся профілактичний захід Державтоінспекції щодо попередження керування авто у стані сп’яніння. «На жаль, не всі автомобілісти розуміють небезпеку наслідків вживання алкоголю за кермом, — зазначає начальник Оболонського райвідділу ДАІ Олександр Пальчевський.

Мамай без «Лексуса»

Мамай без «Лексуса»

Останнім часом полтавському міському голові Олександру Мамаю таки не щастить. Цього разу йому не довелося втікати від обуреної громадськості, а швидше навпаки: дорогі його серцю речі «тікають» від нього. Адже у пана Мамая, якого місцеві активісти вважають корупціонером, невідомі поцупили «Лексус-570» чорного кольору.

Скільки б «Лис» не ховався...

Скільки б «Лис» не ховався...

Днями Президент Петро Порошенко відзначив ефективність Служби безпеки у протидії диверсантам, яка, на його думку, значно покращилася. Оцінку глави держави підтверджує і статистика спецслужб: за словами начальника Головного слідчого управління СБУ Василя Вовка, наразі слідчі відкрили майже 1,5 тис. кримінальних проваджень проти сепаратистів і терористів, кількість підозрюваних сягає п’ятиста осіб.

За кукурудзу — куля

За кукурудзу — куля

До райлікарні міста Знам’янка, що на Кіровоградщині, привезли важко пораненого 54-річного чоловіка. Кулю він отримав не на війні на сході країни, а на місцевому кукурудзяному полі. Як повідомили «УМ» у прес-службі обласної міліції, повідомлення про потерпілого з вогнепальним пораненням живота до міліції надійшло під ранок.

Оце так нахімічив

Оце так нахімічив

Незвичайного «майстра-самоучку» затримали у Тернополі співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків облуправління міліції. Прибутки від законного підприємництва 31-річного мешканця Тернопільського району, очевидно, не задовольняли, тож він налагодив незаконний, та ще й який.

Всі статті рубрики