Кава «для мисливців»

Кава  «для мисливців»

Прекрасна половина подружжя письменників Лапікур — пані Наталя — про свою, приправлену гумором, збірку кулінарних історій «Свекруха Лапікуриха» каже: «Вона трохи не закінчена, тому видавництвам її ще не пропонували». А почала збирати цікавинки, пов’язані із приготуванням їжі, років 10 тому. І першим, про що розповіла, звісно, був український борщ. Але ми пропонуємо від пані Наталі розділ «Кава-кавонька-кавуся»:

Вареники — Божі хваленики

Вареники — Божі хваленики

Що не кажіть, а варениками можна самому наїстися, сім’ю нагодувати, ще й гостей. Смачно і ситно — яку б ви начинку не поклали. Трохи задовго... Але тільки допоки ви не відточили всі рухи до автоматизму . Попрактикуєтесь — і навіть на сніданок можете подавати вареники з картоплею, гречкою й капустою чи сиром!

Всі статті рубрики